Prijava

Vaša prijava

Društvene mreže važan alat u razvoju vlastitog poslovanja


U prostoru Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove Europske unije u tijeku je predavanje pod nazivom „Upravljanje društvenim mrežama“. Polaznicima seminara želi se ukazati na važnost korištenja društvenih mreža te objasniti kako one doprinose razvoju poslovanja. Predavač Ilija Brajković kroz primjere uspješnih kampanja, stranica, profila i nagradnih natječaja, objasnit će polaznicima pravila uspješnog upravljanja društvenim mrežama.

„Poduzetnici i obrtnici moraju saznati kako kupuju njihovi kupci. Na primjer knjigovodstveni servis ne može prodavati svoje usluge putem Facebook-a, ali može graditi svoj brend. Uzmimo na primjer iznajmljivanje apartmana. U Velikoj Gorici iznajmljuju se četiri apartmana i u ovom primjeru Google je zakon. Potencijalni gosti preko njega direktno dolazi u kontakt s iznajmljivačem“, rekao nam je Ilija Brajković.

16.03.2017. Velika Gorica -seminar Upravljanje društvenim mrežama. foto: Miljenko Milanović/cityportal.hr

Društvene mreže postale su važan alat i za osvajanje medijskog prostora. Građenje Facebook zajednice postalo je preduvjet za pridobivanje novih čitatelja. Čak 60 do 80 posto njih na web portale dolaze putem Facebook-a.

„Ako imamo više relevantnih pratitelja na društvenim mrežama i ako smo aktivni te konstantno proizvodimo objave koje će voditi na portal, širimo grupu ljudi koja nas prati i postajemo glavni igrač na tržištu“, naglasio je naš sugovornik.

16.03.2017. Velika Gorica -seminar Upravljanje društvenim mrežama. foto: Miljenko Milanović/cityportal.hr

Seminar je organizirala Razvojna agencija Grada Velika Gorica VE-GO-RA, a namijenjen je vlasnicima i direktorima poduzeća, voditeljima marketinških odjela kao i ostalima koji su direktno ili indirektno uključeni u poslove promocije proizvoda i usluga. Dio je projekta „Poboljšanje poduzetničke potporne usluge u Velikoj Gorici“ sufinanciranog od Zagrebačke županije.