Prijava

Vaša prijava

Policija uhvatila 32-godišnjaka koji je ukrao cigarete u vrijednosti 71 tisuće kuna


Gorička policija je u suradnji s više policijskih uprava sudjelovala u hvatanju 32-godišnjaka kojemu su dokazali više kaznenih djela. Zagrepčanin koji je neprijavljen živio u Velikoj Gorici počinio je niz provala, a četiri od njih su na području Policijske postaje Velika Gorica.

“Imao je suučesnike, a još radimo na slučaju. Njega smo, za sada, uhvatili i prepratili u zatvor u Zagrebu”, kažu iz policije.

Kako je istraživanjem utvrdila policija, 32-godišnjak je 7. ožujka provalio u tada novootvoreni ‘Tobacco Shop‘ na Trgu Stjepana Radića. Ukrao je cigarete, duhan i novac u vrijednosti 55 tisuća kuna.

Na meti su mu prošle godine bili i trgovine ‘Mlin i pekare‘ iz kojih je krao cigarete. Dućan na Trgu Stjepana Radića, u koji je provalio u noći na 8. prosinca, oštetio je za 7.000 kuna, koliko su vrijedile ukradene cigarete. Zagrepčanin je dva puta provalio i u trgovinu ‘Mlin i pekare’ u Kurilovečkoj ulici. Prvi puta, u noći na 24. kolovoz, šteta je bila 8.600 kuna, a drugi puta, u noći na 1. listopada, ukrao je opet cigarete vrijedne 7.900 kuna.