Prijava

Vaša prijava

Evo što će sve posjetitelji vidjeti i doživjeti na prvom AIRVG2017


Zrakoplovni dan u Velikoj Gorici ‘AIRVG2017‘, koji organizira Grad Velika Gorica uz potporu Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane te Zrakoplovno-tehničkog centra ove subote u Goricu dovodi atraktivni letački program.

Program manifestacije počinje u 11 sati kada će svoja vrata otvoriti ZTC, a letački program HRZ-a započinje u 14 sati s preletom zrakoplova MiG-21 UMD. Na prvom ‘AIRVG2017’ nastupit će i Akro grupa ‘Krila Oluje’ koja iz Zadra dolazi u formaciji šest zrakoplova PC-9. Njihovim polusatnim programom završit će letački program.

“Između svega toga u letačkom dijelu AIRVG-a moći ćete vidjeti i program helikoptera Zrakoplovne jedinice Specijalne jedinice MUP-a EC-135- P2+, kao i helikopter HRZ-a Mi-171sh, ali i velik broj civilnih zrakoplov”, kažu organizatori.

Na izložbi zrakoplova, tzv. static displayu, u zoni ZTC-a posjetitelji će se moći bolje upoznati s vojnim i civilnim zrakoplovima, među kojima je i ‘Osvetnik Dubrovnika’, a u izlagačkom dijelu predstavit će se potpisnici Povelje prijateljstva ‘Grada zrakoplovstva’. Osim toga, na ‘AIRVG2017’ će se predstaviti iHrvatsko zrakoplovno nastavno središte, SAAB, ECOS pilot School, Aviteh, Pan Aero servisi, Albatros pilotska škola, Aeroklub Zagreb, Zrakoplovni klub Plavi i drugi.

Ulaz na AIRVG2017 i parkiranje za sve posjetitelje su besplatni.


Državno Natjecanje iz geografije