Prijava

Vaša prijava

Goran Beus Richemberg čestitao medicinskim sestrama i tehničarima njihov dan


“Medicinske sestre i tehničari rade jedan fenomenalan posao kojega mi, zapravo, ne vidimo, iako smo s njima u doticaju i više nego s liječnicima. Veliki teret posla u svim zdravstvenim ustanovama nose upravo oni. Na današnji dan, ne prvi put, došli smo im čestitati njihov dan i pokloniti im mali set kojim će posvetiti malo pažnje i sebi, a ne samo nama”, rekao je Goran Beus Richemberg koji je danas obišao medicinske sestre i tehničare goričkog Doma zdravlja kako bi im čestitao Međunarodni dan sestrinstva.

Tom prilikom poklonio im je pakete u kojima se nalaze maska za spavanje punjena lavandom, balzam za usne, lavandino ulje za kožu i mirisna sol za kupku. Sve su ručno izradile članice Ženske inicijative HNS-a Velika Gorica.

“Rad medicinskih sestara je izuzetno naporan, a pogotovo u zadnje vrijeme kada naše kolegice moraju odlaziti iz naše lijepe Hrvatske kako bi novac zarađivale negdje u Europi i kako bi njegovale i ljubav davale stanovnicima drugih zemalja. To me jako žalosti. Izuzetno naporno rade i uglavnom se nema razumijevanja za uvjete u kojima rade. Zato je prekrasno da se makar na naš dan netko sjeti doći i pružiti dio svoje ljubavi, da znaju da nisu zaboravljene”, rekla je Ljubica Zrno, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Doma zdravlja Zagrebačke županije.

Galerija fotografija

 


Danas je moguće probijanje zvučnog zida