Prijava

Vaša prijava

SDP: Najoštrije osuđujemo vandalski napad na plakate naših političkih suparnika


Objavljivanje fotografija na kojima se vidi crvenim sprejom išarani plakati HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Dražena Barišića potaknuo je gorički SDP da se oglasi po ovom pitanju.

„Najoštrije osuđujemo vandalski napad na promo materijale naših političkih protivnika s napomenom da su i naši plakati oštećeni na isti način. Izborna promidžba sastavni je dio izbornog procesa koji trebamo privesti kraju uljudno i bez omalovažavanja konkurenata i njihovih napora da se u što boljem svijetlu prikažu potencijalnim biračima. Izbori su, kako se voli reći, praznik demokracije. Pozivam sve sudionike izbora u Velikoj Gorici i Turopolju da do kraja igramo fer i neka bolji pobijedi. Siguran sam da će svi kojima su Gorica i Turopolje iznad svega, odraditi posao u skladu s dostignutim standardima naše, višestranačke demokracije. Lijep pozdrav, Aleksandar Horvat kandidat za gradonačelnika Velike Gorice“, poručio je Aleksandar Horvat, kandidat SDP-a za goričkog gradonačelnika.

Voditelj Izbornog stožera HDZ-a Velika Gorica Zdenko Sovina u svojoj današnjoj reakciji pozvao je sve sudionike izborne utakmice na fer i korektno ponašanje.


Državno Natjecanje iz geografije