Prijava

Vaša prijava

I ovoga ljeta Centar za djecu, mlade i obitelj organizira radionice za djecu


Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica i ovo ljeto organizira besplatne radionice za djecu. Pripremili su likovnu, dramsku i plesnu grupu, igraonicu za predškolce i osnovnoškolce, radionicu rada u drvu, hobby art radionicu, hokus pokus, ljetni engleski, igre na otvorenom,  te male izumitelje. Programi počinju 26. lipnja.

“Želiš naučiti nešto novo o sebi, otkriti svoj skriveni talent, razviti neku novu vještinu, riješiti problem, pobjeći od dosade ili jednostavno dobro se zabaviti, dođi u Centar za djecu, mlade i obitelj. Obavještavamo djecu i roditelje da su grupe Mali kuhari, Mali izumitelji, Dramska grupa, Hobby art i Igraonica za predškolce popunjene. Svi koji su zainteresirani za te grupe mogu se prijaviti na listu čekanja”, kažu iz Centra za djecu, mlade i obitelj.

Od ovoga ljeta novost su i programi u Etno naselju Novo Čiče, a tamo Centar nudi igre na otvorenom, likovnu radionicu i male vrtlare. U prijavi za programe u Čiču potrebno je to posebno naglasiti.

“Prijaviti se možete svaki dan od 9 do 16 sati na broj telefona 6231-734, na e-mail info@centar-dmo-vg.hr, putem FB stranice ili osobno u Centru”, napominju iz Centra.


Okolica Velike Gorice bez struje do kraja tjedna

Državno Natjecanje iz geografije