Prijava

Vaša prijava

FOTO Parada mladosti i elegancije maturanata Ekonomske škole


Učenici završnih razreda Ekonomske škole Velika Gorica okupili su se u nedjelju (04. lipnja) na prostoru ispred Srednjoškolskog centra da bi zajednički krenuli u Zagreb na proslavu maturalne večeri. Iako i Ekonomska škola kao i Gimnazija ima četiri završna razreda (tri razreda ekonomista i jedan trgovaca) bilo je lako uočljivo da ih se okupilo skoro upola manje nego gimnazijalaca na njihovom okupljanju, deset dana prije (25. svibnja).

To je zapravo bila jedina očita razlika između maturanata dvije srednje škole, a sve ostalo je bilo isto. Djevojke su plijenile pažnju modnim kreacijama, preferirane su duge haljine s razrezom i golih leđa, elegantne torbice su zajedno s izborom (pre)visokih štikli zaokruživale glamurozni izgled. Mladići su izborom odijela i kravata dodatno doprinosili ekskluzivnoj paradi mladosti, ljepote i elegancije. Pratnja slavljenika koju su činili roditelji, sestre i braća davala je određenu obiteljsku dimenziju svečarskoj atmosferi.

Fotografiralo se na sve strane, fotoaparatima i mobitelima, bilježile su se uspomene sa jednog od posljednjih susreta ove generacije. Zajednički su snimljena samo dva razreda, druga dva nisu došla odnosno bilo ih je premalo za zajednički snimak.

Galerija fotografija


Državno Natjecanje iz geografije