Prijava

Vaša prijava

VIDEO: POGLEDAJTE ŠTO JE VEĆ NAPRAVIO Ahmed Masri: U Velikoj Gorici ću podići najmoderniji medicinski centar u Hrvatskoj u koji će dolaziti pacijenti iz cijeloga svijeta


Nogometaš HNK Gorice Toni Španja ima sreće da ga je klub poslao na rehabilitaciju u Polikliniku Avanti. Smještena u Velikoj Gorici jedna je od najmodernijih u Europi upravo za liječenje sportskih ozljeda. Riječ je o investiciji od pola milijuna eura u vlasništvu Tashafi Group iz Saudijske Arabije kojom ravna Ahmed Masri, liječnik fizijatar porijeklom iz Sirije.

Masri je Medicinski fakultet u Zagrebu završio prije 23 godine, a planovi su mu u Gorici podići veliki medicinski centar u koji će dolaziti pacijenti iz cijeloga svijeta. Već je okupio tim stučnjaka sastavljen od liječnika, terapeuta, sestara, homeopata, nutricionista i kineziologa. Oni rade s najkvalitetnijim uređajima na tržištu. Primjerice, skupocjeni Winback koji uspješno liječi Tonijevo koljeno može se pronaći još na samo dvije lokacije u Hrvatskoj.

19.07.2017. – Velika Gorica dobiva najmoderniji medicinski centar u Hrvatskoj. Foto: Miljenko Milanović/Cityportal.hr

Osim dvorane za fizikalnu terapiju s teretanom, gipsaonice, sobe za magnetoterapiju i liječenje hladnim zrakom, poliklinika ima različite odjele, od interne, otorinolaringologije, neurologije, do kirurgije. Posjeduje čak i modernu operacijsku salu.

19.07.2017. – Velika Gorica dobiva najmoderniji medicinski centar u Hrvatskoj. Foto: Miljenko Milanović/Cityportal.hr

Doktora Masrija poznaju mnogi Goričani jer je tri godine radio u Domu zdravlja. Pogledajte video i fotogaleriju pa ga upoznajte i Vi.

Galerija fotografija: