Prijava

Vaša prijava

FOTO Humanitarni turnir ‘Plešani za Iveka’


 

Malonogometni turnir u sklopu humanitarne akcije ‘Plešani za Iveka” odigran je jučer na mjesnom igralištu, a cijelu akciju organiziralo je Vijeće Gradske četvrti Pleso i Udruga žena Plešanke za pomoć teško oboljelom sumještaninu Ivi Drame. Odziv Plešana na humanitarku bio je sjajan, gradska četvrt je kompletno bila cijeli dan na okupu. Ugledni član Rotary kluba je to možda najbolje okarakterizirao: ”Ova humanitarka je ovogodišnji centralni događaj našeg mjesta i ovoliki broj ljudi je iznad svih naših očekivanja”.

Na malonogometnom turniru igrale su momčadi formirane po ‘uličnom’ principu: Pleška I i II, Kotrmanova, Kuševićeva, Mikulčićeva, Vladimira Nazora, Petra Zrinskog, Plepelićeva, Šandora Brešćenskog i kao gost momčad Feniksa (Jurja Dobrile). Igrane su mini utakmice (2×8 minuta), a tri prvoplasirane momčadi su bile: 1. Feniks, 2. Petra Zrinskog, 3. Pleška II.

Odigrane su i dvije revijalne utakmice, turnir u belotu se odužio i pobjednik se nije znao ni do trenutka kada su proglašavane najbolje malonogometne momčadi. Proglašen je i pobjednik u košarci, odnosno najbolji strijelac ‘trica’.  Organizacija je bila vrlo dobra, a sve je koordinirao Slavko Perković, predsjednik Vijeća gradske četvrti Pleso.

Galerija fotografija