Prijava

Vaša prijava

FOTO Promocija knjige pjesama za djecu ”Gackalo trackalo”


Večeras je u prepunoj vijećnici Pučkog otvorenog učilišta održano predstavljanje knjige pjesama za djecu ”Gackalo trackalo” autorice Ane Fostač – Krilčić. Knjigu je ilustrirao njen suprug Slobodan Krilčić, u promociji su sudjelovali supružnici Krilčić i urednik Miljenko Muršić. Autorica je govorila ne samo o ovoj knjizi nego i o početku njene književne djelatnosti, a nazočne u dvorani oduševio je ilustrator Krilčić, koji je na efektno-duhovit način pripovijedao kako ga je supruga ‘nagovarala na suradnju’ na ovoj knjizi, kao zajedničkom obiteljskom projektu.

U prigodnom programu glazbenik Miro Odak odsvirao je i otpjevao nekoliko pjesama iz ”Gackala trackala” koje je on uglazbio. Pjesme su recitirala djeca Benjamin Čuljak i sestre Komar, Vida i Lucija. Iz Dječjeg vrtića Ciciban skupina s njemačkim jezikom izvela je kraći igrokaz – dramatizaciju pjesme ”Dva Ježića” Ane Fostač – Krilčić.

Moderatorica promocije bila je Mirjana Marković. Po završetku promocije zainteresirani su imali prigodu kupiti knjigu po promotivnoj cijeni (30 kuna), a druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak.

Galerija fotografija