Prijava

Vaša prijava

Osnovan gorički GLAS


Građansko-liberalni savez Velike Gorice sinoć je održao osnivačku skupštinu. Idućih godinu dana gorički GLAS vodit će Stela Dragica Svračak. Za potpredsjednike si izabrani Nikola Kunc i Ivana Gazdić Dubovečak, a u predsjedništvo podružnice ušli su i Vesna Tafra, Jozo Bušić i Josip Ceković.

Podršku goričkim GLAS-ovcima pružili su i predsjednica Anka Mrak Taritaš te potpredsjednici Diana Topčić-Rosenberg i Goran Beus Richembergh, a sreću u daljnjem radu poželio im je i Damir Šimunić ispred goričkog SDP-a.

27.10.2017. Velika Gorica -Osnivačka sjednica Građansko-liberalnog saveza Velike Gorice. Foto: Anes Šuvalić/Cityportal.hr

Gorička politička scena dobila je modernu liberalnu stranku građanskog centra, a koliko će nova politička opcija zaživjeti među Goričanima najviše će ovisiti upravo o novoizabranom vodstvu.

„Želimo stvoriti novu situaciju i Veliku Goricu u kojoj želimo živjeti na jedan drugačiji način od onoga kakav je bio do sada. Velika Gorica postala je grad spavač i puno toga se mora promijeniti. Godinu dana možda je malo vremena za odraditi velike stvari, ali je dovoljno za pokretanje promjena“, rekla nam je predsjednica goričkog GLAS-a Stela Dragica Svračak.

Galerija fotografija