Prijava

Vaša prijava

FOTO Zanimljive utakmice na oproštaju od 2017.godine


Dvanaesta velikogorička malonogometna liga 2017./2018. oprostila se od 2017. godine utakmicama 05. kola (od ukupno 11 kola). Malonogometna liga (samo za klubove s velikogoričkog područja) u organizaciji Nogometnog saveza Velika Gorica i Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice igra se u tri uzrasne kategorije: početnici (godište 2007. i mlađi), mlađi pioniri (2005. i mlađi) i pioniri (2003. i mlađi). Susreti traju 2×15 minuta, a sude uglavnom mlađi suci Nogometnog saveza Velika Gorica. Voditelj natjecanja je Stjepan Petrac, tajnik NSVG-a.

Iz današnjeg rasporeda izdvojili smo dvije utakmice početnika zanimljive svaka na svoj način. U susretu Gradića i Udarnika sve do pred kraj dječaci iz Kurilovca imali su minimalno vodstvo i uspješno ga čuvali do dramatične završnice. Stalni napadi i pritisak Gradića urodili su plodom i s tri brzopotezna pogotka dečki trenera Danijela Miloša zabilježili su ipak zasluženu pobjedu (3:1).

U konkurenciji početnika igraju i djevojčice ŽNK Selekcija koje su minimalno dvije godine starije od svojih suparnika (tako kažu propozicije) i ta tjelesna prednost se zorno očitava na terenu. Dječaci iz Lukavca, njihovi današnji suparnici, nisu uopće bili dorasli za glavu višim djevojčicama i vratar Lukavca bio je na velikom iskušenju. Sa po dva pogotka kapetanice Katarine Rabljenović i hitre Paule Štefančić igračice su pobijedile 4:0.

Galerija fotografija