Prijava

Vaša prijava

Uskoro istječe rok za prijavu na besplatnu edukaciju za savjetnika za učinkovitu potrošnju energije


Ostalo je još 15-ak slobodnih mjesta za besplatnu edukaciju mladih za savjetnike za učinkovitu potrošnju energije u kućanstvima. Nova znanja te priliku za zapošljavanje po završetku ovog verificiranog programa, koji organizira Ekoregija Velika Gorica, mogu si ovim putem osigurati mlađi od 25 godina koji su nezaposleni, a imaju završenu minimalno srednju školu strojarske, elektrotehničke ili građevinske struke. U slučaju viška raspoloživih mjesta na besplatni program usavršavanja moći će se prijaviti i osobe starije od 25 godina.

“Kroz teorijsku i praktičnu nastavu polaznici će naučiti kako prepoznati gdje se troši energija i napraviti osnovni energetski pregled te kako prepoznati energetske i novčane uštede u kućanstvu. Također, edukacija će ih naučiti kako koristiti on-line aplikaciju za izračunavanje ušteda, kako analizirati podatke o potrošnji, ali i kako pokrenuti vlastiti posao“, istaknuli su iz Ekoregije Velika Gorica.

 

Edukacija će se održati u Veleučilištu Velika Gorica od 12. veljače do 1. ožujka. Zainteresirani se mogu prijaviti do 11. veljače, a za više informacija mogu dobiti na motivacijskoj radionici 8. veljače u 13,30 sati u prostorima Razvojne agencije Grada Velika Gorica na adresi Šetalište Franje Lučića 15.