Prijava

Vaša prijava

FOTO Međužupanijsko natjecanje ‘Mladi poduzetnik’ u Ekonomskoj školi


Međužupanijsko natjecanje ‘Mladi poduzetnik’ održano je danas u organizaciji Ekonomske škole Velika Gorica u prostoru Srednjoškolskog centra. Sedam timova iz Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije natjecalo se na zadanu temu, rješavajući zadatak zajedničkim radom i ravnopravnim sudjelovanjem učenika (svaki tim imao je tri člana). Natjecatelji tom prigodom pokazuju usvojene vještine potencirajući točnost, urednost i brzinu rješavanja zadatka (trajanje natjecanja je ograničeno na tri sunčana sata).

”Cilj natjecanja je poticanje učenika na povezivanje teoretskog znanja s praksom čime se razvija kreativnost, samopouzdanje, međusobna suradnja i interes za zanimanje ekonomist i otvara mogućnost bavljenja poduzetništvom.”

Ravnateljica Ekonomske škole Vesna Brkljačić je prije početka natjecanja pozdravila nazočne natjecatelje, njihove mentore odnosno voditelje i profesore Ekonomske škole. U kraćem izlaganju podsjetila je da je ovo natjecanje bilo ovdje organizirano i prije 7 godina. U glazbenom programu nastupili su učenici Ekonomske škole: Marta Jurenić (4.a) i Školski bend pod ravnanjem Ivana Veljače, prof.

Galerija fotografija


Državno Natjecanje iz geografije