Prijava

Vaša prijava

Prvo izdanje Malonogometnih susreta u Pokupskom


U Pokupskom su odlučili pokrenuti nogometno natjecanje na kojem će snage odmjeriti ekipe iz sa šireg goričkog područja. Očekuju se i nastupi ekipa iz dvije lokalne malonogometne lige, Malonogometne lige Vukomeričkih gorica i Turopoljsko-posavske lige.

Prijave su otvorene do 28. travnja, a jedini uvjet je da su svi članovi ekipe iz istog mjesta. Prvi dio turnira igrat će se 28. travnja, a drugi 1. svibnja na Međunarodni praznik rada. Prijaviti se možete na brojeve 0917280369 i 0916260797.

„Zbog regularnog kola ‘velikog’ nogometa, po potrebi, ići će se na ruku ekipama koje imaju igrače u raznim našim klubovima, što znači da ako netko ima tekmu, stigne ju odigrat“, poručili su organizatori.

Pobjednik turnira dobit će pehar i garnituru dresova, drugoplasirana ekipa pehar i garnituru majica, a treće plasirana pehar i loptu. Prvi dan turnira posjetitelje i sudionike zabavljat će Grupa Simpatija, a za praznik rada za podgrijavanje atmosfere zaduženi su Dinacordi&Luna Band. Na meniju će se naći kotlovina, hot-dogovi, grah te jela s roštilja. Osim u nogometu, posjetitelji će moći uživati i u odbojci na pijesku, stolnom nogometu i tenisu, a organiziran je i turnir u beli.


EKO DAN