Prijava

Vaša prijava

FOTO Zvonko Kunić ponovo izabran za predsjednika Županijske organizacije Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti


Na 2. redovnoj izbornoj Skupštini Županijske organizacije Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti, koja se sinoć održala u Velikoj Gorici, za predsjednika je ponovno izabran Zvonko Kunić. Potpredsjednici su Dalibor Bastalec, Josip Držaić i Pave Vukelić, dok će dužnost tajnice obnašati Tajana Amšel Zelenika. Kunić je istaknuo kako žele opravdati osam skupštinskih mandata koje su dobili od stanovnika Zagrebačke županije.

„Nije dovoljno samo reći idemo delat. Županijski vijećnik baš kao i svaki drugi mora znati koji su problemi njegove lokalne zajednice te treba nuditi rješenja, makar i kriva. Ako su loša, neće proći, ali vijećnik mora biti aktivan ili neka da ostavku na svoj mandat i neka ide doma“, kaže Kunić, dodajući kako su stranački pokrili gotovo cijelu Zagrebačku županiju, što im je bio i osnovni operativni cilj.

„U posljednjih 15-ak mjeseci učinili smo puno, međutim moramo brusiti kvalitetu i sada se pripremamo na nove izazove, educirajući svoje članstvo da se znaju nositi s problematikom običnog čovjeka, koga ne zanima tko je na vlasti već činjenica funkcionira li mu javni prijevoz, je li mu dostupna zdravstvena zaštita i tako dalje“, kazao je Kunić.

Glavni tajnik stranke Nenad Predovan zadovoljan je dobrim rezultatima u Zagrebačkoj županiji, smatrajući kako je to rezultat rada na terenu.

„Osam mandata očekivali smo samo u najoptimističnijim prognozama, što je našim članovima bio veliki motiv. Kada su se izbori približavali bili smo svjesni da ćemo dobro proći. Idemo dalje delati. Na čelna mjesta stavljamo najaktivnije ljude, čime ćemo se dosta učvrstiti“, rekao je Predovan.

Podpredsjednica stranke Ana Stavljenić Rukavina konstatirala je kako među županijskim kolegama postoji veliki entuzijazam za daljnji napredak stranke te želje za povećanjem standarda svoje lokalne sredine.

„Cilj nam je svima isti, učiniti najviše što možemo za građane i poboljšanje njihovih socijalnih i životnih uvjeta, rast gospodarstva te povećanje broja radnih mjesta“, napomenula je Rukavina.

Saborski zastupnik Stranke rada i solidarnosti Kažimir Varda dodao je kako je vrijeme zaboraviti politikanstvo te je potrebno zasukati rukave i rješavati krucijalne probleme građana.

„Iskustvo kakvo imamo u gradu Zagrebu trebamo prenijeti na nacionalnu razinu. Napominjem kako podržavamo stabilnost Vlade jer ne vidimo drugoga na političkoj sceni“, istaknuo je Varda.


Kadetsko prvenstvo Hrvatske u šahu – ŠK Polet uspješan