Prijava

Vaša prijava

Besplatna rehabilitacija u Naftalanu za stanovnike Zagrebačke županije


Zagrebačka županija i ove godine svojim stanovnicima omogućit će besplatno liječenje u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Naftalan. Medicinska rehabilitacija u trajanju od 10 dana bit će osigurana za 120 hrvatskih branitelja i udovica smrtno stradalih branitelja i dvadeset vatrogasaca. Liječenje u trajanju od 14 dana osigurat će se i za 30 pacijenata oboljelih od psorijaze.

– Pravo na besplatno liječenje u sve tri kategorije mogu ostvariti osobe s prebivalištem na području Zagrebačke županije te odgovarajućom medicinskom dokumentacijom (mišljenje i nalaz doktora specijalista o potrebi bolničkog liječenja), a o opravdanosti i terminima liječenja odlučit će liječničko Povjerenstvo SB Naftalan ovisno o težini oboljenja. Zahtjev za liječenje podnosi se Specijalnoj bolnici Naftalan, a obrazac Zahtjeva s podacima o obveznoj dokumentaciji dostupan je ovdje – poručili su iz Zagrebačke županije.

Prednost će imati osobe koje tijekom 2019. ili ranije nisu koristile usluge liječenja u Naftalanu putem ovog programa Zagrebačke županije. Zahtjevi se dostavljaju Specijalnoj bolnici Naftalan do 1. lipnja.