Prijava

Vaša prijava

Raspisana dva javna poziva za programe namijenjene djeci i mladima: Udrugama na raspolaganju 30.000 eura

[]

programe

Grad Velika Gorica raspisao je dva javna poziva za dodjelu financijskih potpora za programe mladih. Udrugama je na raspolaganju 30.000 eura.

Za programe pozitivnog razvoja i prevencije društveno neprihvatljivih ponašanja djece i mladih, Grad daje 20.000 eura.

Udruge mogu prijaviti programe zaštite i jačanja mentalnog zdravlja djece i mladih, stjecanja kompetencija usmjerenih ostvarivanju participativnih prava djece i mladih; programe podrške odgojiteljima, učiteljima i stručnim suradnicima u odgojno-obrazovnom sustavu…

Udruga može prijaviti jedan program, a za program se može dobiti od 650 eura do 4.000 eura. Rok za podnošenje prijedloga programa je 8. ožujka.

Iz Grada također pozivaju udruge da prijave programe za mlade koji će se provoditi tijekom ove godine. Kroz ovaj javni poziv udrugama je na raspolaganju 10.000 eura.

Prihvatljivi su programi poticanja aktivnog djelovanja mladih i razvoja lokalnih udruga mladih; programi pružanja socijalnih usluga za mlade u lokalnoj zajednici te programi neformalnog obrazovanja i edukacije mladih.

I na ovaj javni poziv udruga može prijaviti samo jedan program. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu je 650 eura, a najveći iznos je 2.500 eura.

Rok za podnošenje prijedloga programa je do 31. listopada.

Detaljne informacije i upute dostupne su na gradskim stanicama.

 

Objava Raspisana dva javna poziva za programe namijenjene djeci i mladima: Udrugama na raspolaganju 30.000 eura pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Fašnik