Prijava

Vaša prijava

Zagrebačka županija nudi 200 tisuća kuna za nove geodetske izmjere


Zagrebačka županija uputila je jedinicama lokalne samouprave na svom području javni poziv za prijavu programa/projekata za sufinanciranje izrade nove geodetske izmjere nekretnina na svom području. Za tu namjenu osigurala je 200.000,00 kuna.

– Cilj sufinanciranja programa/projekata je poticanje dugoročno održivog i teritorijalno uravnoteženog razvoja na cijelom području Zagrebačke županije, stoga prijavljeni programi/projekti moraju biti usmjereni na ravnomjeran razvoj na području Zagrebačke županije, sukladno Razvojnoj strategiji Zagrebačke županije kao i razvojnim programima i planovima jedinica lokalne samouprave iz područja prostornog uređenja i gradnje te moraju biti jasno definirani i mjerljivi – poručili su iz Zagrebačke županije.

Pravo na podnošenje prijava imaju jedinice lokalne samouprave s područja županije koje u svojim razvojnim programima, planovima i proračunu za 2015. godinu imaju planirana sredstva za financiranje kandidiranih projekata.

Uvjet je da projekt nije sufinanciran od drugog upravnog odjela županije, a sufinancirat će se do 90 posto iznosa pojedinog projekta, odnosno najviše do 50.000,00 kuna.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 15. studenog 2015. godine.