Prijava

Vaša prijava

Održano posljednje kolo ovogodišnje Kros lige, evo tko su bili najbrži


Jučer je održano posljednje kolo ovogodišnje Kros lige Grada Velike Gorice, a odmah po završetku utrke održan je i domjenak na kojem su proglašeni pobjednici. Svatko tko je sudjelovao na ukupno tri ili više kola dobio je Diplomu za sudjelovanje, a najbrži u svakoj kategoriji nagrađeni su i peharima.

– Podsjećamo, za ukupni plasman je trebalo sudjelovati na osam od 15 kola proljetnog dijela i na šest od deset kola jesenskog dijela Kros lige – rekli su iz Maraton kluba Velika Gorica.

Kod najmlađih, na utrkama od jednog kilometra, u ženskoj su konkurenciji postolja zauzele Tara Petraričić, Hana Tašaković i Tena Petračić, a kod muškaraca je to bio samo Oliver Parabić. Kod juniora, na utrci od 1,8 kilometara, zlatom su se okitili Anja Petračić kod žena i Dženis Tašaković kod muškaraca.

Na utrci od 3,8 kilometara u ženskoj i muškoj kategoriji dodijeljene su po dvije nagrade – Aniti Sever i Petri Zvonar te Željku Pavičiću i Danijelu Dikšiću.

U utrci brzog hodanja na 3,8 kilometara pobjedu je odnio Berislav Devčić. Na utrci od 7,6 kilometara u ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela Jasminka Zvonar, dok su kod muškaraca najbrži bili Darko Mišerić, Goran Grgas i Bruno Škrinjarić.

Objava Održano posljednje kolo ovogodišnje Kros lige, evo tko su bili najbrži pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Predstava Ružno pače

Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva