Prijava

Vaša prijava

Poslušajte novu pjesmu velikogoričkog benda Mel Camino – “Škvadra”


Velikogorički rock bend Mel Camino predstavlja pjesmu “Škvadra”, najavni singl četvrtog studijskog albuma “Kad? Sad!”, koji će biti objavljen na proljeće. “Škvadra” je netipičan singl Mel Camina – inače poprilično žestok rock zvuk, ovaj put je zamijenjen pomalo sjetnim i melodičnim electro pop melodijima, što dokazuje da bend odlično funkcionira i izvan unaprijed zadanih žanrovskih okvira. Glazbu potpisuju Tomislav Tonković i Zlatko Majsec, koji je i autor teksta, aranžman su napravili Viktor Grabar, Vid Križanić i Zoran Smoljanović, a glazbeni producent je Mark Mrakovčić.

– “Škvadra” je naš prvi izlet u electro pop vode. Pjesma s nostalgijom opisuje neke ne tako davne dane kad su ljudi umjesto na kompjutore bili “navučeni” jedni na druge, živjeli kao pleme – kaže Zlatko Majsec, frontmen Mel Camina.

Pjesmu “Škvadra” prati slow motion videospot, kojeg je snimio i režirao Ivan Špehar, a u njemu sudjeluju skateri (Mario Kunštek – Kuna, Michel Kubaček – Miškec, Marin Pavlović – Mara i Zvonimir Mikić), akrobatkinje ( Sandra Dunaj, Ana Arunović i Sonja Runje) i glavni glumac – desetogodišnji dječak Noa Lončar. 

Objava Poslušajte novu pjesmu velikogoričkog benda Mel Camino – “Škvadra” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.