Prijava

Vaša prijava

ZL Franjo Tuđman među najboljima malim zračnim lukama u Europi


Ovih dana stiže pohvala i priznanje Zračnoj luci Franjo Tuđman koja je, prema istraživanju putnika o zadovoljstvu uslugama, proglašena najboljom zračnom lukom u Europi i to u u grupi zračnih luka od 2 do 5 milijuna putnika. Nagrada stiže nakon prošlogodišnje sezone i rada i to je druga u nizu vrijednih nagrada vezanih za kvalitetu usluge zračne luke.

„Izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo od strane putnika i korisnika usluga prepoznati i nagrađeni te proglašeni najboljom zračnom lukom u Europi u grupi zračnih luka od 2 do 5 milijuna putnika. Ponosni smo što su putnici i u 2018. godini prepoznali naše svakodnevne napore u pružanju usluga i nagradili nas visokim ocjenama.
Ovo je nastavak naših izvrsnih rezultata i odličan uvod u skoro obilježavanje druge godišnjice otvorenja novog putničkog terminala, u kojem bilježimo kontinuirani rast prometnih rezultata“, izjavio je Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave MZLZ.

Prema podacima Zračne luke, od početka koncesijskog razdoblja bilježe porast prometa od 36 posto i dolazak novih 15 zrakoplovnih kompanija u redovitom redu letenja. Zagreb je danas povezan s 46 izravnih destinacija u Hrvatskoj, Europi i svijetu.
Međunarodna zračna luka Zagreb, koncesionar zračne luke Franjo Tuđman, kontinuirano provodi pripreme za svaku sezonu, kroz različite projekte dodatne modernizacije operativnih procesa i proširenja kapaciteta, stoji, među ostalim, u priopćenju.

Objava ZL Franjo Tuđman među najboljima malim zračnim lukama u Europi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


U dva dana do marketing plana