Prijava

Vaša prijava

Cvjetno poliklinika Milojević i Ol In osvojili Trofej Dinamo Velika Gorica

[]

Trofej Dinamo po prvi je puta došao u Veliku Goricu i na betonac u Cvjetnom naselju, gdje je ekipa iz KOP Tura odradili sjajan organizacijski posao. Seniorski turnir na kraju je osvojila ekipa Cvjetno Poliklinika Milojević, a veteranski domaća ekipa Ol In. Cvjetnom je ovo bio peti pojedinačni turnir Trofeja Dinamo, a Ol Inu prvi veteranski.

Cvjetno Poliklinika Milivojević u finalnom je susretu s 5:0 porazila Megaton Din Sa. Bila je to jednosmjerna utakmica. Matošević je zabio rani gol za Cvjetno, a za podebljanje vodstva uoči odmora pobrinuo se Penava. Utakmica je u potpunosti riješena od 20. do 27. minute kada su Matošević, Škorić i Novak zabili za konačnih 5:0. Treće mjesto osvojili su Gorenc transporti.

Titulu najboljeg strijelca ponio je Vedran Škorić koji je zabo 12, golova, dok je njegov suigrač Hrvoje Penava proglašen najboljim igračem.

Nakon turnira krenula je prava fešta, bend Retrodukcija dodatno je podignuo atmosferu koja nije splasnula niti ljetnim pljuskom.

Objava Cvjetno poliklinika Milojević i Ol In osvojili Trofej Dinamo Velika Gorica pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.