Prijava

Vaša prijava

FOTO: Vrtić u Selnici pred završetkom, čeka se tehnički pregled

[]

Gradonačelnik Krešimir Ačkar u društvu suradnika obišao je jutros završene radove na dječjem vrtiću Selnici. Radi se o područnom objektu Dječjeg vrtića Lojtrica, kojeg će pohađati 50 mališana.

-Ovime nastavljamo proširenje kapacitete dječjih vrtića, jer ono što nas posebno raduje je povećanje broja novorođene djece u našem gradu. Uz doseljenje mladih obitelji to prikazuje Veliku Goricu mjestom koje je poželjno za život- kazao je gradonačelnik Ačkar te istaknuo kako su u tijeku i radovi na adaptaciji Dječjeg vrtića Lojtrica u Lukavcu, dok je u drugoj fazi izgradnja vrtića u Maloj Buni.

-Ono što je potrebno to je proširenje vrtića u Koprivničkoj te izgradnja novog dječjeg vrtića u Kolarevoj. Nakon stvaranja kapaciteta, u drugom dijelu mandata pristupamo našem obećanju, da naši vrtići za svu našu djecu budu besplatni- poručio je Ačkar.

Dječji vrtić u Selnici trenutno čeka tehnički pregled, a osim mališana koji će u njemu provoditi svoje vrijeme u igri i druženju s vršnjacima, tu se nalaze i prostorije mjesnog odbora.

-Ovo je najveći projekt u našem mjestu, gdje će i naši mještani dobiti jedan adekvatan prostor društvene namjene, dok djeca dobivaju prostor za igru i daljnji odgoj. Nadam se kako će Grad nastaviti s ovakvim projektima, kojima ovakva mala mjesta postaju velika- rekla je predsjednica Mjesnog odbora Kristina Klarić.

Jedan od idejnih začetnika izgradnje dječjeg vrtića u Selnici bio je bivši dugogodišnji predsjednik Mjesnog odbora Mate Ćorić, koji je istaknuo zadovoljstvo realizacijom ovog kapitalnog projekta, koji donosi nove mogućnosti samom mjestu.

Objava FOTO: Vrtić u Selnici pred završetkom, čeka se tehnički pregled pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Izrada staklenih vitrina