Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: Lukavcu prva pobjeda u trećeligaškom društvu

[]

Nakon dva gostujuća poraza (Zagorec, Gaj) bez postignutog gola, nogometaši Lukavca u prvoj domaćoj utakmici stigli su do trijumfa. Ovo domaća utakmica, nije njihovo pravo domaćinstvo, jer dok se ne steknu trećeligaški uvjeti u Lukavcu, domaće će se utakmice odigravati na SRC Udarnik, gdje je danas gostovalo Lučko, predvođeno nekadašnjim trenerom Kurilovca, Pericom Vidakom.

U sjajnoj nogometnoj predstavi, pogotovo u drugom dijelu, Lukavec je nakon velike borbe došao do pobjede od 1:0, koju mu je donio Armin Abazi pogotkom u 50. minuti. Bila je to sjajna kontra, koju je povukao Marijan Grdenić koji je uposlio Humeljaka, a ovaj u mat poziciju izbacio Abazija, koji je sjajno pogodio za veliko slavlje domaćih igrača.

Rasplamsala se nakon pogotka igra, Lukavec je zaprijetio preko Abazija čiji je udarac zaustavio vratar Jovičević, koji se nije dao iznenaditi na pokušaje Josipa Grdenića i Hrvoja Humeljaka. Najbolju priliku Lučko je u tom periodu igre imalo u 57. minuti kada je Karlo Belak, glavom iz blizine pucao uz vratnicu. Nastojanja Lučkog da dođe do izjednačenja, uvelike je pokvarilo isključenje Marija Jazvića u 65. minuti, nakon što je u razmaku od svega tri minute zaradio dva žuta kartona i prijevremeno tuširanje.

Sjajnom intervencijom domaći vratar iskazao se u 70. minuti, da bi deset minuta kasnije domaća momčad preko Konjevoda imala mat situaciju, koja je otišla u nepovrat, budući da je pucao uz vratnicu. Posljednju priliku na utakmici imalo je Lučko, koje je preko svog najopasnijeg igrača, tamnoputog Abubacara koji se sjurio u domaći šesnaesterac, gdje je njegov pokušaj zaustavio danas vrlo dobri vratar Luter, koji je uz strijelca Abazija najzaslužniji za prvu trećeligašku pobjedu Lukavca.

3. HNL SREDIŠTE, 3. KOLO
NK LUKAVEC – NK LUČKO 1:0 (0:0)
STRIJELAC: 1:0 Abazi (50)
NK LUKAVEC: Luter, M. Grdenić, Lagundžija (od 68. Ivezić), Ezgeta, Abazi, Humeljak (od 80. Šiprak), Borković (od 80. Galić), Valentinčić (od 68. Konjevod), J. Grdenić (od 89. Župetić), Gudelj, Meter. TRENER: Slaven Batovanja
NK LUČKO: M. Jovičević, Belak (od 64. Jazvić), Kušec, Kulenović, Dianežević, Ćosić, Abubacar, Čurek, Čičković (od 46. Puntar), Jazvić, F. Jovičević (od 64. Bajan). TRENER: Perica Vidak

Objava VIDEO/FOTO: Lukavcu prva pobjeda u trećeligaškom društvu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.