Prijava

Vaša prijava

PERUNFEST: Ovog vikenda Donja Lomnica bit će u znaku coprnica, vila, vještica i drugih mitskih bića

[]

Muzej Turopolja ovoga vikenda, od 18. do 19. rujna, priređuje Perunfest- festival zaboravljenih priča i narodnih predaja koji se održava u Donjoj Lomnici na lokaciji kurije Modić Bedeković.

Posjetitelje očekuje čudesan svijet mističnih bića, legendi, narodnih predaja i živopisnih likova koji će ih na kratko povesti u neko drugo vrijeme.

Bogat i zanimljiv sadržaj namijenjen djeci i odraslima nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a svatko će pronaći nešto za sebe.

Bit će tu pričaonice bajki i legendi, izložbe lutaka i strašila, Perunova vještičja škola, Coprnnjačka kuhinja, radionice zračnih akrobacija i još mnogo zanimljivih sadržaja uz pregršt koncerata i domaćih specijaliteta.

Ovogodišnje izdanje festivala počinje u subotu, u 16 sati, nizom kreativnih radionica o mogutima, a završava u nedjelju paljenjem skulpture moguta uz vatreni show.

Detaljan program pogledajte na web stranici Perunfest.

Objava PERUNFEST: Ovog vikenda Donja Lomnica bit će u znaku coprnica, vila, vještica i drugih mitskih bića pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.