Prijava

Vaša prijava

JŽNL: Turopoljac nastavio pobjednički niz, težak poraz Kupe

[]

Nogometaši Turopoljca nastavili su pobjednički niz i u petom kolu Jedinstvene županijske lige. Na Knejama su protiv posljednjeplasiranog Klasa došli do pete prvenstvene pobjede, te su i dalje na maksimalnom učinku. Golovima Mlinarića, Čaića te autogolom Šteke, Turopoljac je slavio s 3:0.

Drugoplasirani Vatrogasac, u Zdencima je s visokih 8:0 porazio Kupu. Đeno je bio trostruki strijelac, dok su Ljubek, Novosel, Karamatić, Rašić i Ladan, po jednom pogađali mrežu sastava iz Pokupskog.

Polet i Mladost zabilježili su nove domaće pobjede. Polet je s 2:1 porazio Dinamo, a istim je rezultatom Mladost slavila protiv Strmca, poravnavši se bodovno s njima na ljestvici.

Jedini uspješni gost bio je Naftaš Ivanić, koji je s minimalnih 1:0 porazio Jasku Vinogradar. U ostalim susretima petog kola igrali su; Bregana-Ban Jelačić 0:0, Lomnica-Sloga 3:0 i Zrinski-Rakov Potok 2:2.

Objava JŽNL: Turopoljac nastavio pobjednički niz, težak poraz Kupe pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.