Prijava

Vaša prijava

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U KROSU: Učenici OŠ Eugena Kvaternika u svim disciplinama na pobjedničkom postolju

[]

23. rujna u Bedenici je održano županijsko natjecanje u krosu za osnovne škole Zagrebačke županije. Nastupilo je 26 osnovnih škola, a sve ekipe OŠ Eugena Kvaternika završile su na postolju.

Najveći uspjeh postigla je ekipa učenica 7. i 8. razreda koja postala prvakinjama Zagrebačke županije i plasirala se na državno natjecanje. Ekipa je nastupila u sastavu Chiara Menalo, Lea Pavišić, Zara Krmpotić i Stella Žordić. Muška ekipa 5. i 6. razreda koja je nastupila u sastavu: Gabrijel Šebek, Gabrijel Rebić, Ivano Čale i Niko Cvitaš osvojila je drugo mjesto.

Ženska ekipa 5. i 6. razreda koja je nastupila u sastavu: Pia Teskera. Tara Menalo, Tena Tkalec i Sara Maras osvojila je treće mjesto. Muška ekipa 7. i 8. razreda koja je nastupila u sastavu: Ivan Toma Aščić, Matija Čumpek, Mihael Blažević i Dino Kovačević osvojila je također treće mjesto.Od pojedinačnih plasmana treba istaknuti drugo mjesto Pie Teskera i Chiare Menalo. Voditelj i trener ekipe je profesor Ivica Herceg.

Od Velikogoričkih ekipa treba istaknuti ekipno drugo mjesto OŠ Velika Mlaka i prvo mjesto učenice Hane Tašaković iz OŠ Novo Čiče.

Objava ŽUPANIJSKO NATJECANJE U KROSU: Učenici OŠ Eugena Kvaternika u svim disciplinama na pobjedničkom postolju pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.