Prijava

Vaša prijava

SENAD HARAMBAŠIĆ, trener NK Kurilovec: S ovim bodovnim učinkom imamo “fore” da radimo mirno i gradimo priču dalje

[]

Nogometaši Kurilovca u turopoljskom derbiju 3. HNL svladali su na Udarniku s 4:1 Lukavec. Treća je to ovosezonska pobjeda za sastav trenera Senada Harambašića, koja s 13 osvojenih bodova drži deseto mjesto.

-Utakmica visokog ritma. Drago mi je što smo bili posvećeni igri, a ne rivalitetima van nogometne igre. Zadovoljan sam rezultatom i smatram da se ovo očekivalo od nas, kako bi dalje išli mirno sezonom- osvrnuo se na susret protiv Lukavca trener Kurilovca Senad Harambašić, koji je zadovoljan odrađenim u ovih deset kola.

-S obzirom na okolnosti koje su nas zahvatile krajem prošle i početkom ove sezone, nama je najbitnije da smo konkurentni u ligi te da možemo mirno ploviti. S ovim bodovnim učinkom imamo “fore” da radimo mirno i gradimo priču dalje. U zafrkanciji mi ljudi znaju reći da imamo bodovni prebačaj od pet bodova. Gradimo priču od početka i zaista smo vjerovali da možemo biti mirni. Ovih 13 bodova u deset kola je za nas relativan uspjeh- o dosadašnjem dijelu prvenstva će Harambašić.

U sljedeću subotu, Kurilovec očekuje gostovanje kod Lučkog, koje u posljednjih pet susreta ne zna za poraz.

-Mi koncipiramo priču da idemo kolo po kolo. Od sutra je koncentracija samo za Lučko. Mene ne zanima protiv koga smo do sada igrali i protiv koga ćemo još igrati. Isključivo sam fokusiran samo na Lučko- najavio je subotnji susret trener Kurilovca, koji se ljetos nakon poduže stanke vratio u seniorski nogomet.

U međuvremenu je Harambašić radio u Školi nogometa NK Kurilovec, a s uspjehom je završio i UEFA Pro licencu.

-Bio sam stalno prisutan u nogometu. Obrazovanja, putovanja i učenja od drugih obilježili su to razdoblje u kojem sam nogomet promatrao s aspekta razvoja i trenerske filozofije. To je jedna nadogradnja koju vjerujem da ću moći pokazati u svim sredinama gdje ću raditi- zaključio je razgovor trener Kurilovca, Senad Harambašić.

Objava SENAD HARAMBAŠIĆ, trener NK Kurilovec: S ovim bodovnim učinkom imamo “fore” da radimo mirno i gradimo priču dalje pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.