Prijava

Vaša prijava

Košarkaši Gorice protiv Adria Oil Škrljeva uz televizijski prijenos

[]

U 7. kolu HT Premijer lige sastaju se susjedi na prvenstvenoj ljestvici, Gorica i Adria Oil Škrljevo. Dvoboj je to dva najdugovječnija trenera među domaćim klubovima Josipa Sesara i Damira Rajkovića. Upravo je ta stabilnost omogućila obojici trenera da stvore stabilne košarkaške sredine, razvijaju igrače i ponekad otmu bodove „velikima” kao što je Škrljevo nedavno učinilo Zadru.

Gorica je u pozitivnom nizu jer je na dvije domaće pobjede nadovezala i pobjedu u Alpe Adria Kupu protiv deseterostrukog prvaka Austrije i sada će tražiti produžetak pobjedničkog niza.
-Škrljevo je dobro ukomponirana momčad. Momčad koja ima po dva igrača na svakoj poziciji, odlično su krenuli u ovu sezonu. Barnjak i Marinelli na bekovskim pozicijama rade kreaciju za suigrače i poene za sebe. Na poziciji centra imaju Adwaya, koji se predstavio u jako dobrom svjetlu sa svojim igrama na početku sezone. Mi igramo na domaćem parketu i nadam se da ćemo odigrati dobro i da će svi igrači biti spremni za utakmicu nakon sitnih ozljeda zadnjih dana- najavio je susret gorički trener Josip Sesar.

Utakmica se igra sutra u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 17 sati, uz izravan televizijski prijenos na HTV2.

-S obzirom na to da je utakmica na ekranima nacionalne televizije bilo bi lijepo da se stvori prava navijačka atmosfera. Ulaznice su besplatne te pozivamo sve navijače koji ispunjavaju epidemiološke uvjete da nam daju podršku s tribina- poručuju iz kluba.

Objava Košarkaši Gorice protiv Adria Oil Škrljeva uz televizijski prijenos pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.