Prijava

Vaša prijava

FOTO: Gaj zasluženo osvojio bod u Kobiliću kod Vatrogasca

[]

Utakmicom protiv Gaja Vatrogasac je spustio zastor na jesensku polusezonu 1. ŽNL-Istok. Borbeni gosti iz Vrbovca, hrabrom su igrom na kraju sasvim zasluženo osvojili bod, odigravši 2:2. Mogu domaći igrači i navijači žaliti za punim plijenom, pogotovo zbog igre u prvom dijelu, kada su kod vodstva od 1:0 koje im je donio Matković, propustili nekoliko prilika za podebljanje vodstva.

No, kako to već biva u nogometu kazna je stigla u nastavku, kada su puno odlučnije zaigrali gosti koji u samo pet minuta preko mladog Mišela Gomerčića postižu dva gola za potpuni preokret.

Ipak, u 77. minuti sudac pokazuje na bijeli točku s koje je precizan Damir Matković. Tražili su domaćini treći gol u preostalom vremenu, no mreža iskusnog i prekaljenog gostujućeg vratara Kosovca ostala je netaknuta, za pokazat će se najpravednijih 2:2 i podjelu bodova.

1. ŽNL-ISTOK, 13. KOLO
NK VATROGASAC – NK GAJ 2:2 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Matković (10), 1:1 Gomerčić (63), 1:2 Gomerčića (68), 2:2 Matković (77.-11m)
NK VATROGASAC: Pentek, Šošić, Čavar, Vuksan, Antunović (od 80. Kovačić), Kontić, Novak (od 46. Krstanović), Šimek, Matković, Grilec (od 64. Matanović), Štefner. TRENER: Nino Matković
NK GAJ: Kosovec, Benko, Šurmin, Guedes, Leljak, Benko (od 28. Benko M), Gomerčić, Palikuća (od 16, Kuten), Gomerčić M., Subić, Jurić.

Objava FOTO: Gaj zasluženo osvojio bod u Kobiliću kod Vatrogasca pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.