Prijava

Vaša prijava

Rukometaši Gorice u završnici ostali bez pobjede u Poreču

[]

U derbi susretu Poreča i Gorice nije bilo pobjednika, nakon 60. minuta semafor je pokazivao 22:22. Za pobjedom više može žaliti Gorica, koja je u posljednjih pet minuta ušla s tri gola prednosti (19:22).

Nažalost, sastav trenera Andrije Nikolića u preostalom vremenu nije postigao više niti jedan gol, da bi domaći rukometaši golom Armana Ikanovića sa sedam metara u posljednjoj sekundi došli do boda. 16 sekundi prije kraja, meč loptu u svojim je rukama imala Gorica, jer na liniji od sedam metara bio je Hrvoje Ceković, čiji je udarac završio na stativi domaćeg gola.

Gorica susret počinje vodstvom 3:0 i vodi do 12. minute kad domaćin stiže do izjednačenja, 4:4. Nakon toga, slijedit će još 13 poravnanja rezultata. Na poluvremenu je tako bilo 10:10. U drugom dijelu prednost je čas na jednoj, čas na drugoj strani, ali nikada veća od dva pogotka. Sve do 55. minute kad Gorica odlazi na 19:22. I čini se, juri ka važnim gostujućim bodovima. Ali domaćin odgovara s tri pogotka zaredom za konačnih 22:22.

Po 12 obrana imali su vratari Erik Krbavčić i Tomislav Sladoljev. Sa šest pogodaka Matija Rađaković najbolji je strijelac Poreča, dok je na goričkoj strani s pet golova najbolji strijelac bio Hrvoje Ceković.

Objava Rukometaši Gorice u završnici ostali bez pobjede u Poreču pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.