Prijava

Vaša prijava

FOTO: Posavec za kraj jeseni slavio protiv Turopolja

[]

Pjesma i veselje dopirala je iz svlačionice Posavca koji je u posljednjem jesenskom kolu s 3:0 porazio Turopolje. Nakon katastrofalnog ulaska u sezonu i sedam uzastopnih poraza, Posavci su u preostalih šest kola nanizali četiri pobjede te po jedan remi i minimalan poraz od Dubrave, za na kraju zadovoljavajuć završetak polusezone. S 13 bodova na kontu Posavec na stanku odlazi s jedanaestog mjesta.

Susret protiv Turopolja riješen je u uvodnih osam minuta u kojima je domaća momčad povela s 2:0. Već u 3. minuti Dejan Joveš je pogodio za 1:0, da bi Ivan Vranek u 8. podebljao domaću prednost. Antonio Krajinović u 34. minuti realizirao je kazneni udarac postavivši končanih 3:0.

Imala je domaća momčad nakon toga još podosta prilika, no mreža vratara Ogrića više se nije zatresla, baš kao ni ona Kučana na drugoj strani.

1. ŽNL-ISTOK, 13. KOLO
NK POSAVEC – NK TUROPOLJE 3:0 (3:0)
STRIJELCI: 1:0 Joveš (3), 2:0 Vranek (8), 3:0 Krajinović (34-11m)
NK POSAVEC: M. Kučan, Brzović (od 82. Slivak), Breščaković, Kovačević, Lucin, Krajinović (od 76. Bencek), Postružin, Vranek (od 89. Benkovčić), Jambrešić, Joveš (od 65. Duvnjak), Desput. TRENER: Alen Breščaković
NK TUROPOLJE: Ogrić, Blagušević, Gjurašin, Križanac (od 68. Maričić), Šejić, Zdunić, Jambrešić, Kos, Jelušić, Čičak (od 46. Benke), Lučić. TRENER: Vlado Horvat

Objava FOTO: Posavec za kraj jeseni slavio protiv Turopolja pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.