Prijava

Vaša prijava

Turistička zajednica grada Velike Gorice dobitnik nagrade Simply the best za 2020.

[]

U kategoriji Novi projekt u turizmu nagrađen je Centar za posjetitelje Velike Gorice. Nagradu je na 22. poslovno turističkoj burzi u Selcu, uz domaćinstvo TZ grada Crikvenice, preuzeo predsjednik Turističke zajednice, gradonačelnik Krešimir Ačkar. Dodjeli su prisustvovale i Ivana Alilović, direktorica TZ Zagrebačke županije te Milada Mesarić, direktorica TZG Velike Gorice.

-Posebno ističemo i vijest da će domaćin Burze PUT 2022. godine biti upravo naš grad! – stoji u priopćenju Turističke zajednice.

Turistička burza PUT najstariji je hrvatski B2B turistički susret koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica, a Turistička zajednica grada Velike Gorice sudjelovala je u poslovnom dijelu turističke burze prezentirajući turističku ponudu Velike Gorice.

Objava Turistička zajednica grada Velike Gorice dobitnik nagrade Simply the best za 2020. pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.