Prijava

Vaša prijava

Vraća se humanitarni malonogometni turnir 12 VG kafića u organizaciji Turopoljskog srca

[]

Iz Turopoljskog srca danas su izvijestili kako će nakon jednogodišnje pauze zbog epidemioloških mjera, ove godine održati tradicionalni humanitarni turnir 12 VG kafića, koji će se u balonu Panadić sporta održati 19. prosinca.

Za razliku od prijašnjih godina kada se aukcija dresova provodila online putem Facebook stranice Udruge u tjednima uoči turnira, ove će se godine humanitarna akcija provoditi u dva dijela. Prvi dio počinje već ove subote, 11. prosinca pod nazivom Donatorska večer, gdje će svi koji su i prethodnih godina podržavali akciju i sudjelovali u donacijama, uživo moći licitirati za dresove. Drugi dio je Humanitarni turnir 12 VG kafića koji će se održati u nedjelju, 19. prosinca u Panadić Sportu. U sklopu turnira bit će i popratnih aktivnosti, a moći će se donirati i dresove koji će se onda staviti na aukciju na Facebook stranicu.

-Sve što radimo je u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za potrebite obitelji u našem gradu i čitavom Turopolju. Vjerujem se da ćemo kao i prethodnih godina pokazati koliko možemo zajedno napraviti i nadam se da ćemo skupiti što više sredstava kako bi mogli obuhvatiti što veći broj obitelji i barem malo im olakšati njihov životni put- rekao je Ivan Prelec, inicijator humanitarne akcije Turopoljsko srce.

Objava Vraća se humanitarni malonogometni turnir 12 VG kafića u organizaciji Turopoljskog srca pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.