Prijava

Vaša prijava

FOTO: Damir Milanović okupio nogometaše Mraclina, želja je afirmacija mladih igrača

[]

Na temperaturi u blagom minusu i snijegom prekrivenoj Staroj grabi, nogometaši Mraclina ušli su u pripreme za proljetni dio prvenstva u 4. NL. Momčad koja je jesenas zauzela sedmo mjesto s 22 osvojena boda tijekom stanke je dovela Ivana Kaurina, Ivana Perkovića, Petra Bartolića i Patricka Crnolateca, dok su klub napustili Hrvoje Šikić i vratar Marić.

Uoči izlaska na trening igračima i stručnom stožeru obratili su se predsjednik Goran Vukašinec i sportski direktor Luka Cvetnić, koji je pri tom istaknuo kako je peto mjesto cilj za proljeće.

-Vjerujem kako nam je 5,5 tjedana dovoljno za pripreme. Odigrat ćemo tri do četiri pripremne utakmice. Tjedno ćemo imati tri do četiri aktivnosti te utakmicu, ovisno o uvjetima koji će nas pratiti. U prvom tjednu imamo tri aktivnosti- rekao nam je trener Damir Milanović te istaknuo kako je mladost najveće bogatstvo ove momčadi.

-Trenutno smo u zlatnoj sredini, a naša je intencija da idemo prema gore. Dogovorom smo se na polusezoni okrenuli prema mlađim igračima s našeg podneblja. Imamo u kadru 10 do 11 tih mlađih igrača. Ja osobno bih volio da ih što više isprofiliram kroz ovu polusezonu, neovisno o rezultatu, no rezultat sve diktira. Mi želimo biti gore, a vjerujem kako imamo i kvalitetu za to- zaključio je Milanović.

Tijekom pripremnog perioda Mraclin će igrati protiv Turopoljca, Lekenika i Poleta, a tijekom priprema odigrat će se i utakmica Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice.

Objava FOTO: Damir Milanović okupio nogometaše Mraclina, želja je afirmacija mladih igrača pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.