Prijava

Vaša prijava

FOTO: Lonia otvorila vrata trgovine u Orlima

[]

Upražnjeni poslovni prostor u Orlima, gdje je smještena i općinska zgrada, od danas je ponovno u službi, jer Lonia je otvorila trgovinu mješovitom robom, što su brojni mještani dočekali s oduševljenjem, jer po namirnice više neće morati odlaziti van svoga mjesta.

-Prepoznali smo Općinu Orle kao jednu perspektivnu općinu za svoje proširenje, osjetili smo da je povoljna klima za ulaganje i otvaranje trgovine mješovitom robom, u čemu smo imali veliku podršku Općine i načelnika Ervina Vujice. Vjerujem kako će ovo biti jedna lijepa priča- kazao nam je za današnjeg otvaranja voditelj maloprodaje u Loniji, Domagoj Bunčić, koji je uvjeren kako će kupci ovdje moći pronaći sve što im je potrebno.

-Trgovinu smo dobro opremili sa svim artiklima koji se mogu pronaći i u većim centrima, no ono što je važno za naglasiti otvoreni smo za želje kupaca, koji se mogu obratiti našim djelatnicama kako bi im se omogućio traženi artikl- istaknuo je Bunčić.

Kupnju u novootvorenoj trgovini u društvu vijećnika obavio je i općinski načelnik, Ervin Vujica.

-Konačno smo riješili i taj problem te smo danas otvorili ponovno trgovinu mješovitom robom, što je u ovom dijelu općine bila potreba- kazao je načelnik.

Radno vrijeme trgovine bit će svakog radnog dana od 7 do 19 sati, subotom od 7 do 15, a nedjeljom od 7 do 12 sati.

Objava FOTO: Lonia otvorila vrata trgovine u Orlima pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.