Prijava

Vaša prijava

HNK Gorica i Vatreni za Nou!

[]

HNK Gorica od danas kreće s humanitarnom aukcijom dresova pod nazivom „HNK Gorica i Vatreni za Nou“, a kompletan prihod od aukcija ići će za troškove liječenja malenog Noe Kokanovića iz Kuča, koji se trenutno nalazi u Acibadem klinici u Turskoj.

Noa je rođen kao zdravo dijete, no šestog dana dobio je sepsu i meningitis uzrokovan bakterijom. Tijekom pregleda u bolnici otkriven mu je šum na srcu, žutica i adeno virus. Maleni Noa jedini je u Hrvatskoj, a peti u svijetu s recidivima meningitisa istim uzročnikom. Proživio je reanimaciju, a zbog hidrocefalusa i epilepsije bio je u induciranoj komi s malim šansama da preživi. Nakon ugrađene VP drenaže, terapija i brojnih operacija, uz saznanje da je ima oštećenje lijevog slušnog kanala, poremećaj senzorike, motorike i epilepsiju te da je slijep, Noa traži put do ozdravljenja u Turskoj i moli za našu pomoć.

Večerašnju aukciju turopoljski prvoligaš započinjemo s dva dresa; prvi je potpisani reprezentativni dres hrabrog srca slavonske ravnice Domagoja Vide, a drugi bijeli retro dres Gorice s potpisima svih igrača. Početna cijena za svaki je 3.000,00 kuna. Aukcija traje do subote u 20:00 sati, a sva novčana sredstva uplaćuju se na račun Noe Kokanovića.

Sve o aukcijama pratite na Facebook stranici HNK Gorice.

Objava HNK Gorica i Vatreni za Nou! pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.