Prijava

Vaša prijava

FOTO: U Kučama završni radovi na nogostupu u Petrovoj ulici

[]

Tijekom dana trebali bi završiti radovi na nogostupu u Kučama, gdje je upravo u tijeku asfaltiranje 220 metara nogostupa u Petrovoj ulici. Radnike VG Komunalca obišao je danas i gradonačelnik Ačkar, ponovivši još jednom kako je Gradu sigurnost svih mještana na prvom mjestu.

-Ovime zaokružujemo jednu lijepu cjelinu u ovome naselju, jer Petrova ulica u cijeloj svoj dužini sada će imati nogostup. Ovo je bila inicijativa Mjesnog odbora, koji već sada pokazuje zrelost rada Mjesnog odbora jer nisu zaboravili niti sportski, društveni, kao i ni vatrogasni život svoga mjesta- kazao je gradonačelnik Ačkar i još jednom zamolio sve mještane za strpljenje zbog uvjeta na cestama gdje se izvode radovi Aglomeracije.

-Zadovoljni smo radovima i nadamo se daljnjoj dobroj suradnji s gradom. Ljudi su nestrpljivi i željni su asfalta i normalnog prometa pa se nadamo da će uskoro krenuti i ostala asfaltiranja- rekao je predsjednik MO Kuče Stjepan Fabijančić.

Objava FOTO: U Kučama završni radovi na nogostupu u Petrovoj ulici pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.