Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kalik donio erupciju oduševljenja na Gradski stadion, VAR još jednom protiv Gorice

[]

U susretu drugog kola SuperSport HNL Gorica i Šibenik odigrali su bez pogodaka osvojivši prve bodove ove sezone. Oba su sastava dočekala utakmicu s “nulom” na kontu.

Gorica je na otvaranju sezone izgubila u Gradskom vrtu od Osijeka s 2-1, dok je Šibenik na Šubićevcu izgubio s minimalnih 1-0 od Rijeke. Dvoboj u Gorici je odigran po iznimno teškom i vrućem vremenu i nije se vidjelo previše od igre, a sve najzanimljivije se dogodilo u posljednjih deset minuta.

Prvi ozbiljniji pokušaj vidjeli smo u 32. minuti kada je Čanadija pucao, ali je pored domaćeg gola. U 41. minuti zaprijetila je i Gorica, no Jurić nije bio precizan s ruba kaznenog prostora. Novu priliku domaćin je imao u 66. minuti, međutim Mitrović je bio neprecizan.

Uslijedila je najzanimljivije minuta na utakmici. Gosti su u 79. minuti povukli kontru, a u završnici akcije Japanac Arai je iskosa pogodio gredu. Minutu kasnije okvir gola uzdrmao je i domaćin, a pucao je Vojtko.

U 84. minuti smo vidjeli i pogodak, no poništen je zbog zaleđa. Bivši igrač Barcelone Moussa Wagué je nakon svega nekoliko minuta na terenu sjajno asistirao Kaliku koji je obišao Rogića i pogodio mrežu. VAR provjera je dugo trajala, a na koncu nije bilo ništa od pogotka domaćina.

Objava FOTO: Kalik donio erupciju oduševljenja na Gradski stadion, VAR još jednom protiv Gorice pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.