Prijava

Vaša prijava

U samo jednom danu prikupljeno 20 tisuća kuna za liječenje Valentine Jambrešić

[]

Valentina Jambrešić iz Čičke Poljane već nekoliko godina bori se s karcinomom. Do sada je prošla pet operacija i 22 kemoterapije u dvije godine, a ništa od toga ju ne sprečava u odgoju dvoje prekrasne djece. Nažalost, nakon dvije godine zloćudna bolest se vratila i više nije bila operativna.

Valentina je stoga potražila drugo mišljenje u privatnoj klinici za bilo kakav tračak nade. Našla ga je u hipertermiji, metodi liječenja od deset ciklusa terapije. Jedini problem bio je skupiti iznos od 20 000 kuna do 22. kolovoza.

Zahvaljujući dobrim ljudima u tome se uspjelo i u samo jednom danu prikupljen je potreban iznos za prvi ciklus, a veliko srce pokazao je i Grad Velika Gorica koji će pokriti drugi ciklus terapija.

-Stvarno sam Vam svima zahvalna na pomoći. Dali ste mi još više volje za borbom– poručila je Valentina putem Facebook stranice Borba za život.

Objava U samo jednom danu prikupljeno 20 tisuća kuna za liječenje Valentine Jambrešić pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.