Prijava

Vaša prijava

FOTO: Rukometašice Udarnika bolje od Zeline

[]

Nakon što su sredinom tjedna odigrale prvu pripremnu utakmicu protiv trećeligaša Rugvice, rukometašice Udarnika Kup utakmicom protiv Zeline i službeno su otvorile novu sezonu. Protiv prošlosezonskog prvoligaša, Kurilovčanke su s obzirom na početnu fazu priprema odigrale dobru utakmicu u kojoj su pobjedom 26:22 ostvarile plasman u daljnju fazu natjecanja.

Domaće igračice kontrolirale su utakmicu svih šezdeset minuta te njihova pobjeda niti jednog trenutka nije bila pod znakom upitnika. Omogućilo je to i treneru Dariju Zrniću da minutažu raspodijeli svim raspoloživim igračicama. Sve u svemu mnogo je razloga za optimizam u redovima Udarnika, jer obrana na čelu s vratarkama Krznar i Dunđerović, koje su kombinirano zaustavile 27 pokušaja gostujućih igračica sjajno je odradila svoj posao, dok je napad u kojem se vide konture igre kakvu želi trener Zrnić predvodile Bernarda Mostarlić sa sedam golova i novopridošla Diana Vincek s pet.

-Odigrali smo obrambeno vrlo dobru utakmicu, dok se u napadu neke stvari trebaju još poriktati. Pred nama su još četiri tjedna do početka prvenstva, a uspijemo li se popraviti za dvadeset do trideset posto bit će to solidno- ističe trener Zrnić, čije će igračice u tjednu pred nama odigrati i prijateljsku utakmicu sa Zelinom, dok ih za vikend očekuje utakmica sa Slogom iz Svete Nedelje.

KUP HRVATSKE ZA ŽENE
ŽRK UDARNIK – ŽRK ZELINA 26:22 (14:9)
ŽRK UDARNIK: Krznar, Magenreuter 1, Jurić 2, Jozinović, Vincek 5, Bajkuša 1, Mostarlić 7, Haramina 3, Butković 1, Jambrešić 2, Brdovčak 2, Dunđerović, Horvat 2, Bošković, Štefan, Laco. TRENER: Dario Zrnić
ŽRK ZELINA: Antolić, Briški 1, Grbavac 2, Čaleta 4, A. Šelko 2, Madžarac, Tokić 1, Dananić 2, Nizek, Gudek 8, Mrazović 2, I. Šelko, Šimunec.

Objava FOTO: Rukometašice Udarnika bolje od Zeline pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.