Prijava

Vaša prijava

Ove subote u Velikoj Gorici najskuplji svjetski automoto spektakl

[]

Pista Zrakoplovnog tehničkog centra u Velikoj Gorici ove subote, 3. rujna od 9 sati ujutro postaje dom najrjeđim i najekskluzivnijim automobilima današnjice. Supercar Owners Circle – SOC Croatia 2022. vraća se u Hrvatsku. Na pisti ZTC-a izložit će i voziti automobile o kojima velika većina nas može samo sanjati.

Program demonstracije brzine i snage automobila koji počinje u 9 sati uključuje i prvo predstavljanje na europskom kontinentu Aston Martin Valkyrie AMR Pro., auta koji je stvoren za staze „bez ograničenja“.

Mate Rimac, koji je na neki način krenuo s ove piste, te njegov Bugatti Rimac brend predstavit će se vlasničkim primjercima svakog pojedinog modernog proizvodnog modela, uključujući jedinstveni La Voiture Noire, Centrodieci 300+, Divo i drugi. Bit će to ultimativni izlog bezvremenskog luksuza, dizajna i izrade kakvu njeguje Bugatti. Uz njih tu su i Barchetta Quartet: Pagani Zonda Barchetta – Ferrari Monza SP2 – McLaren Elva – Aston Martin Speedster. Holy Trinity: Ferrari La Ferrari – Porsche 918 – McLaren P1 te mnogi drugi.

-Ponosni smo da jedna takva svjetska manifestacija dolazi u Veliku Goricu. Pozivamo sve naše sugrađane, ali i sve ljubitelje brze vožnje te svega onog što će biti manifestirano toga dana u sigurnim uvjetima, da nam se priključe!– govori gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar i dodaje;

Jurica Galoic/PIXSELL

-Jedna lijepa hrvatska priča, koja je u svjetskim medijima dobila najbolji mogući epilog je Mate Rimac, koji na samom početku karijere sa zelenim BMW-om na električni pogon dolazio na ovu pistu. Danas kao čelnik kompanije Bugatti Rimac pokazuje što jedan hrvatski poduzetnik u najboljem svjetlu može pružiti i postići!

Objava Ove subote u Velikoj Gorici najskuplji svjetski automoto spektakl pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.