Prijava

Vaša prijava

FOTO: Velika Gorica ugostila 9. Dan učeničkih zadruga Zagrebačke županije

[]

Sok od jabuke ili pekmez od šljiva. Sirup od koprive ili mente. Sapuni, narukvice, ogrlice… Keramički ukrasi, mirisni jastučići, macerati, ulje za tijelo… I još štošta toga, ukrasnoga i uporabnoga, izložili su zadrugari, osnovnoškolci i srednjoškolci, na 9. Danu učeničkih zadruga Zagrebačke županije upriličenom danas u Velikoj Gorici.

Zagrebačka županija

– Zagrebačka županija već 20 godina podupire i daje punu podršku učeničkim zadrugama kojih na našem području ima čak 40, prilikom otvorenja sajma rekao je zamjenik župana Ervin Kolarec dodavši da je Županija samo u ovoj godini za zadrugarstvo osigurala 133.000 kuna.

Također, poželio je puno uspjeha zadrugama koje će se krajem ovog mjeseca u Vinkovcima predstaviti na Državnoj smotri učeničkih zadruga.

Zagrebačka županija

– Budući da naši zadrugari unazad nekoliko godina na njoj postižu sjajne rezultate i uvijek su među prvih pet u Republici Hrvatskoj, siguran sam da će i ove godine imati puno uspjeha, istaknuo je Kolarec.

Nakon kraće svečanosti otvorenja manifestacije, štandove zadrugara obišli su zamjenik župana Ervin Kolarec, v.d. pročelnika Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport Grada Velike Gorice Neven Topolnjak i Darinka Balen, tajnica Podružnice učeničkih zadruga Zagrebačke županije.

Zagrebačka županija
Zagrebačka županija

Objava FOTO: Velika Gorica ugostila 9. Dan učeničkih zadruga Zagrebačke županije pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Biciklijada VG ZG VG otkazana!

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike