Prijava

Vaša prijava

FOTO: HNK Gorici Trofej Turopolja, Luka Brlek najbolji igrač

[]

HNK Gorica s uspjehom je odradila 22. izdanje Trofeja Turopolja, koji se tijekom petka i subote igrao na SRC-u Velika Gorica i Udarnik, uz sudjelovanje šest momčadi. Uz domaćina, HNK Goricu na turniru su sudjelovali još Lokomotiva, Varaždin, Haladas, Slaven Belupo i Mura. Nakon razigravanja po skupinama, pobjednici su izborili finale, dok su drugoplasirane momčadi igrale utakmicu za treće mjesto.

Završnica turnira bila je itekako zanimljiva i neizvjesna, jer su obje utakmice završile lutrijom jedanaesteraca, nakon što je u regularno dijelu rezultat bio 2:2. Za treće mjesto su igrali Mura i Varaždin, dok su finalni sraz izborili HNK Gorica i Lokomotiva. Prvo se sreća osmjehnula igračima Mure koji su bili s(p)retniji s 11 metara od svojih suparnika, a potom i Gorice, koja je tako ostavila pobjednički trofej u svome Gradu.

Po završetku turnira podijeljene su medalje i pehari za prva tri mjesta te najbolje pojedince. Dražen Vujnović, predsjednik NK Kurilovca, na čijem se terenu također igrao turnir protekla dva dana, predao je priznanja sucima i delegatu finalne utakmice te nagradu najboljem strijelcu Vidu Štefanecu iz NK Mure.

Komplet sportske opreme i pehar najboljem igraču Luki Brleku (HNK Gorica) i vrataru Ivanu Kešini (NK Lokomotiva), predao je Kristijan Japec, direktor tvrtke Alpas Hrvatska.
Zamjenik gradonačelnika Neven Karas, uručio je pehare i medalje pobjednicima turnira, nagrade za drugo mjesto predao je predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice, Goran Kovačić, a za treće mjesto Željko Mihalj, predsjednik Nogometnog saveza Velike Gorice.

REZULTATI TURNIRA
GRUPA A: Varaždin – Lokomotiva 1-1, Haladas – Varaždin 2-5, Lokomotiva – Haladas 7-0
POREDAK: Lokomotiva 4, Varaždin 4, Haladas 0

GRUPA B: Gorica – Mura 2-0, Mura – Slaven Belupo 2-0, Gorica – Slaven Belupo 1-0
POREDAK: Gorica 6, Mura 3, Slaven Belupo 0

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO: Mura – Varaždin 2-2 (4-3)

FINALE: Gorica – Lokomotiva 2-2 (5-4)

Objava FOTO: HNK Gorici Trofej Turopolja, Luka Brlek najbolji igrač pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.