Prijava

Vaša prijava

Nenad Črnko odbio ostavku trenera Igora Angelovskog

[]

Dva dana uoči dvoboja na Poljudu, u Plavom je salonu održana press konferencija na kojoj je trener Igor Angelovski potvrdio kako je nakon subotnjeg poraza od Lokomotive ponudi ostavku, koju je predsjednik Nenad Črnko odbio.

-Iz profesionalne i moralne obaveze osjetio sam da moram otići do predsjednika i ponuditi ostavku. Međutim, predsjednik to nije prihvatio i sada se spremamo za Hajduk.Dogovorili smo kako riješiti neke stvari i kako se izvući iz ove situacije. Vjerujem da to možemo, moramo svi skupiti glave i iz ove četiri utakmice osvojiti što više bodova- kazao je trener Igor Angelovski, kojeg smo upitali znači li do da je dobio “slobodne ruke” za čišćenje svlačionice, no konkretan odgovor nismo dobili.

-To su interne stvari i to neću komentirati. U nogometu je to normalno da onaj tko ispuni očekivanja da će zadržati svoje mjesto, dolazi prijelazni rok i normalno je da će klub reagirati.

Objava Nenad Črnko odbio ostavku trenera Igora Angelovskog pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.