Prijava

Vaša prijava

Bogat program Adventa u Gorici, doznajemo što se sve sprema

[]

Odbrojavamo dane do početka najčarobnijeg mjeseca u godini i početka Adventa u Gorici koji će i ovaj put zasigurno oduševiti sve posjetitelje svojim bogatim programom.

U Parku Plemenite opčine turopoljske i prostoru kod Muzeja Turopolja čekaju vas veliko klizalište, Božićno selo, adventski sajam, koncerti, predstave, bogata ugostiteljska ponuda a sve počinje 3. prosinca kada od 17 sati slijedi službeno otvorenje klizališta te Adventskog sajma uz veliki koncert Sanje, Marinka i Zeca koji će izvesti najveće hitove Novih fosila.

Posjetitelji će cijelog prosinca moći uživati u klizanju pod lampicama, bogatoj gastronomskoj ponudi, dobroj glazbi, a najveselije će zasigurno biti u Božićnom selu u kojem će od 4. prosinca moći uživati sve generacije a ponajviše oni najmanji jer ih tamo i ove godine čekaju vrijedni vilenjaci i tete pričalice.

-Događanja je mnogo, zasigurno će svatko naći ponešto za sebe, a detaljan program donosimo uskoro- poručuju iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice.

Objava Bogat program Adventa u Gorici, doznajemo što se sve sprema pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


12. Rally Show Santa Domenica