Prijava

Vaša prijava

Domovinski pokret najavio panel raspravu o Polikliničko-dijagnostičkom centru u Velikoj Gorici

[]

Na inicijativu Domovinskog pokreta Velika Gorica formirano je neformalno radno tijelo za izgradnju Polikliničkog dijagnostičkog centra u Velikoj Gorici. Tim povodom vodstvo Domovinskog pokreta predvođeno Zvonimirom Lovrićem, najavilo je za današnje sjednice Gradskog vijeća panel diskusiju s temom glede otvaranja Polikliničko-dijagnostičkog centra u Velikoj Gorici.

-Liječenje mora biti dostupno svakome, no to za Veliku Goricu ne vrijedi u onom opsegu u kojem bi trebalo vrijediti. I naše tri općine ovise o zdravstvenom sustavu u Velikoj Gorici, zbog čega postoji velika potreba za istim, jer ovdje živi više od 60 tisuća stanovnika. Upravo zbog toga Polikliničko-dijagnostički centar nam je potreban- istaknuo je Zvonimir Lovrić, najavivši za četvrtak panel diskusiju u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta s početkom u 18,30 sati.

 

Voditelji tribine bit će prof. dr. sc. Zvonimir Lovrić, a najavljeni gosti su dr. Nikola Leder, dr. Jurica Toth i doc. dr .sc. Fadi Almahariq.

Objava Domovinski pokret najavio panel raspravu o Polikliničko-dijagnostičkom centru u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.