Prijava

Vaša prijava

POČELO JE POČELO: Otvoren Advent u Gorici

[]

Prigodnim programom na ledu i otvorenjem klizališta u Parku plemenite općine turopoljske večeras je i službeno započela manifestacija Advent u Gorici. U narednih mjesec dana Velikogoričani i njihovi gosti moći će uživati u nizu zanimljivih događanja, koja će od sutra biti obogaćena i Božićnim selom.

-Imamo veće klizalište, bogatija je gastronomska ponuda, posjetitelji mogu prošetati i Božićnim sajmom, najmlađi mogu uživati u Božićnom selu, a po prvi puta imamo i Winter pub- otkrila nam je direktorica Turističke zajednice Grada Velike Gorice Maja Toth, najavivši i bogat zabavni program.

-Za sljedeću nedjelju pripremamo atrakciju u vidu otkrivanja ledenog kipa Svete Lucije, što ćemo učiniti nakon tradicionalne povorke svjetlosti koja će krenuti s Trga Stjepana Radića.

Otvorenju manifestaciju odazvao se i gradonačelnik Krešimir Ačkar u društvu svojih suradnika.

-Prošle smo godine imali iznenađujuće prekrasan Advent u našem gradu, a ove godine sve to još je bogatije. Pred nama je cijeli mjesec u kojem možemo uživati u svim ovim benefitima koje smo pripremili za naše sugrađane- poručio je Ačkar.

Objava POČELO JE POČELO: Otvoren Advent u Gorici pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.