Prijava

Vaša prijava

Mraclin doveo veliko pojačanje, Ante Radoš novi Parikožar

[]

Za nedavnog predstavljanja novog trenera Gorana Jelavića, sportski direktor NK Mraclina Luka Cvetnić najavio je treneru igračko pojačanje. Tada nije želio govoriti o imenima, no sinoć nam je javio kako je sve dogovorio s iskusnim Antom Radošem, koji u Mraclin dolazi iz Kurilovca.

Time je trener Jelavić uz Hajduka i Budimira, dobio još jednog igrača s kojim je uspješno surađivao u Gradićima.

-Vjerujemo da će nam Ante svojim nogometnim znanjem i iskustvom pomoći da budemo još bolji, te da nastavimo i u nastavku sezone ostvarivati odlične rezultate- naglasio je Cvetnić, uz kojega je na predstavljanju novog igrača bio je Dražen Dandić.

Predstavljajući Radoša, Cvetnić nam je kazao kako su njih dvojica u proljeće 2005. godine bili dijelom sjajne selekcije Nogometnog središta Velika Gorica (generacija igrača 90./91.), koja je na turniru u Medulinu osvojila drugo mjesto, pri čemu su svladali vršnjake Lokomotive, dok su s Dinamom odigrali 2:2. Između ostaloga u toj generaciji bio je i brončani reprezentativac Hrvatske, Ante Budimir koji je napravio i sjajnu inozemnu karijeru.

Objava Mraclin doveo veliko pojačanje, Ante Radoš novi Parikožar pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.